Få rika snabba

Du hittar inte några ”få rika snabba” system här. Du hittar inte flera nivåer marknadsföring fads eller hot stock tips här. Jag kommer inte att ge dig en hård försäljning på några produkter eller böcker. Vad du hittar på Get Rich Slowly är daglig information om personlig ekonomi och relaterade ämnen.

Jag ska dela historier om skuldavskaffande, spara pengar och praktiskt investera. Jag skickar enstaka recensioner av böcker, tidskrifter och programvara. Jag skura på nätet för de senaste personliga verktygen och artiklarna. Jag ska också posta nyheter om relaterade ämnen som enkelhet, sparsamhet och personlig utveckling. (Jag tror att personlig tillväxt är systemisk, att för att förbättra ekonomin måste du förbättra på andra områden i ditt liv.)

Välkommen! Njut av din personliga strävan mot ekonomisk frihet.